Listaan tähän parhaita iHerb-löytöjämme brandeittain.
Jos olen jo testannut tuotetta, laitan perään tähtiä yhdestä kolmeen. Nolla tähteä tarkoittaa, että tuote on vielä testaamatta ja mielipide muodostamatta. Yhden tähden tuotteetkin ovat ihan hyviä (mainitsemisen arvoisia), kaksi tähteä tarkoittaa jo tosi hyvää tavaraa, ja kolme tähteä annan vain parhaille.


HealthForce
Itse en ole saanut HealthForcen huipputuotteista lähellekään samanlaisia efektejä kuin David Favoreista, mutta *salaisen* sisäpiiritiedon mukaan HealthForcet ovat olleet Suomeen maahantuoduista tuotteista poikkeuksetta puhtaimpia - viisari ei värähdä yhdenkään ympäristömyrkyn kohdalla.
HealthForcen edustama TruGanic-standardi on todellakin omassa luokassaan, kaukana luomusertifikaatin yläpuolella.

HealthForcen valikoimasta suosittelen erityisesti näitä:

1. VitaMineral Green. ** Viherjauhe, yksi parhaista. Vihreää olisi hyvä saada monipuolisesti ja päivittäin, joten siltä varalta ettei aina ehdi yrttiostoksille, on hyvä olla yksi VitaMineral-purkki varastossa
2. Sama koskee hedelmiä ja marjoja. Varsinkin näin talvella on luomuhedelmissä tarjonta aika heikkoa niin valikoiman kuin laadunkin osalta. Ei hätää, Fruits Of The Earth ** paikkaa mukavasti tilannetta. Vesilasiin loraus pakastemustikoita ja pari ruokalusikkaa Healthforcea, sekoita ja juo tai lusikoi suuhun. Kätevää, jos ei juuri sillä hetkellä satu olemaan sitä sopivan kypsää luomumangoa käden ulottuvilla.
3. Greener Grasses ** - yksinkertaisempi ja vähän edullisempi viherjauhe smoothien raaka-aineksi. Tykkään ja suosittelen - myös hinnan puolesta.
4. Maukas ja kohtuuhintainen Acerolajauhe **, josta saa C-vitamiinin luonnollisessa muodossa. Mahtavaa Chiapuuron päälle ripoteltuna. Voi käyttää niin paljon kuin mieli tekee.
5. Vihreät, hedelmät, mikä puuttuu.. no tietenkin juuret (& kaarnat & siemenet & hapatteet). Vitamineral Earth ** täydentää kokonaisuuden. Huiput raaka-aineet lähtien testosteronille tärkeästä nokkosenjuuresta ja maksaa hoitavasta voikukanjuuresta. Todella hoitava, lääkinnällinen, puhdistava kokonaisuus. Kannattaa aloittaa varovasti, yhdestä teelusikallisesta. Smoothien sekaan sopii tämäkin mainiosti. Antaa kivasti aromia, kunhan pitää annostuksen aisoissa.
6. Helposti sulava, mahaystävällinen Maca * (tosin ei niin voimakas kuin Sunfood)
7. Elixir Of The Lake ** Melkoinen "brain food", muttei ehkä sovi (ainakaan heti) kaikille. Kannattaa, kuten kaikissa HealthForceissa, suurin piirtein noudattaa purkin annostusta ja ohjeistusta. Sen verran voimakkaita ovat nämä jauheet.
8. Bonus: Aito soijalesitiini, ei mikään gmo-halpisjauhe. HealthForce-laatua, toimii hienosti emulgointiaineena niin suklaassa kuin pirtelössäkin.


Madre Labs
Himpun verran kalliimpia kuin vähintään yhtä hyvät HealthForcet, mutta todella käteviä tuotteita peruskäyttäjää silmälläpitäen. Tiivistä tavaraa, mahtuu mukavasti ilmaistilausten painorajoihin.
C-vitamiini
Lue tästä kokonainen postaukseni Madren tuotteista:
http://www.viidakkomies.com/2009/12/laatu-osa-1-case-study.htmlNew Chapter
New Chapterin vitamiinit ovat aitoja luonnon komplekseja, joista suurin osa maistuukin ihan hyvälle - ruoalle. Niitä voi ottaa myös tyhjään mahaan, toisin kuin synteettisiä.
Paras kalaöljy *** Tässä puolikas purkki, jos haluat aluksi testata.
Zyflamend ** Hyvät perusyrtit, helppo ottaa.
Naisten monivitamiini ** Toimi äidillä paljon paremmin kuin kotimaassa myytävät, yli kymmenen kertaa kalliimmat vitamiinit & ravintolisät. Tästä saa ne kaikki yhdessä puristeessa, ja tosi edullisesti. Tässä miehen vastaava.
Itse en käytä, koska saan vähintäänkin tarpeeksi vitamiineja superfoodeista.
B Complex ** Tätä moni käyttää mm. vaikeasti saatavan B12-vitamiinin lähteenä.
Sinkki ** Hyvä sinkkilisä, tärkeä mm. testosteronin tuotantoon.
Berry Green * Hyvä ja maukas pakastekuivattu viherjauhe, mutta vähän kallis, ja ilmankin pärjää.
Seleeni & E * Näihin tulee himo, mikäli on vajausta seleenistä tai E-vitamiinista - kuten melkein kaikilla on. Avaa kapseli suoraan suuhun ja maistele, niin tiedät. Itse en tätä enää tarvitse kun saan useinminen seleenini parapähkinästä ja hyvät e-vitamiinit Sunfoodin Rice Branista.
Stress Advantage * Hyvä adaptogeeni.
Q10
Tranquil Night

Stress Support
Headache Take Care Sisältää mm. samaa ainetta mihin aspiriinin teho perustuu, mutta luonnollisessa muodossa ja osana luonnollista kompleksia.

Dr. Ohhira's Essential Formulas Inc.
Probiotti

Enzymedica
Ruoansulatusentsyymi*** Näissä ei ole solureseptoreita tukkivia täyteaineita, joita melkein kaikki muut entsyymibrändit edelleen käyttävät. Tulet huomaamaan, että suosittelen poikkeuksetta ainoastaan täyteaineettomia kapseleita, silloin kun sellaisille koen tarvetta superfoodien lisäksi. Puhtaus ja kemikaalittomuus on se alaraja laadussa, minkä alle ei yleensä kannata lähteä. iHerb tarjoaa myös laatutuotteet vähintäänkin riittävän edulliseen hintaan.


Navitas Naturals - kaikki luomulaatua

Trail mixit ** eli valmiit superfood-karkkipussit.
Edullista, kilohinta jää alle kolmeenkymppiin, mikä on enää kolmisen kertaa sokerikarkkia kalliimpi. Pieni hinta hyvästä olosta. Laatu ei ole mitään Sunfood-tasoa, mutta paras trail mix mitä olen tähän asti löytänyt järkevään hintaan.  Näillä korvaat helposti ja automaattisesti karkit, pullat ja muut e-koodilliset kemikaali"herkut".
Kotimaiset marjat ovat hyviä ja terveellisiä, muttei mustikkaa voi napostella ja kantaa taskussa kuin karkkipussia
Idätetty Chia ***
Mulberry **
Yacon-pala, kätevä naposteltava omiin trail mixeihin. Sisältää hyviä prebiootteja, eli probioottien ruokaa. Siinä, missä tavallinen sokeri ruokkii "pahoja" bakteereja, Yaconin pitkäketjuiset sokerit ruokkivat niitä "hyviä". Jos sokerit tästä edelleen pidentyvät, ne muuttuvat jo kitkeriksi, kuten Aloe Verassa. Yacon on juuri sopivasti siltä väliltä, ollen edelleen jonkin makea, ja samalla riittävän pitkä sokeri ollakseen jo terveellinen.


Nutiva
Kuorittu hampunsiemen *** Tosi hyvä suklaan raaka-aine, kannattaa laittaa jopa niin paljon että "liemi" muuttuu "massaksi".
Kookosöljy
Hamppuöljy


Dynamic Health
Herkullisia probioottijuomia kohtuuhintaan.
Edullinen C-vitamiinijuoma **
Black Cherry -probioottijuoma *** (sis. myös Nonia)Mushroom Science
Lion's Mane **
Maitake **
Cordyceps **
Agaricus *
Reishi *
Wu Li *
5 Mushrooms *


Fungi Perfecti
MyCommunity ** (entinen New Chapterin HostDefense, todennäköisesti sama kaava)
Stamets 7 **
Reishi **
Maitake **
CordyChi *


Paradise Herbs
Tätä brandia en ole vielä testannut, mutta ainakin päällisin puolin näyttäisi täyttävän meikäläisen laatukriteerit.
Sivuilta löytyy mm. tosi fiksu artikkeli fillereiden käytöstä tyypillisissä halpispillereissä (mukaanlukien 99-prosenttisesti kaikki suomessa myytävät "terveys"tuotteet)
Pääsivulla voit perehtyä valikoimaan jos kiinnostaa. Itselläni saattaa jäädä tutustuminen tekemättä, koska saan kaikki vastaavat aineet vastaavaan hintaan tai jopa halvemmalla brandeilta, joihin luotan vielä enemmän, jotka jakavat tietoa vielä auliimmin ja vaikuttavat todella tietävän viimeisen päälle mitä tekevät - ja intohimolla. Ostan yrttini edelleen mieluiten Mushroom Sciencelta, Dragon Herbsilta ja New Chapterilta, pari mainitakseni.
Paradise Herbs saattaa näyttää nopeasti katsottuna halvemmalta, mutta kun vertaa tarkemmin "vaikuttavien ainesosien" grammahintoja, kääntyy vaaka usein luksusbrandien hyväksi.


Rain Tree Nutrition
Vielä testaamatta


Eclectic Institute
Näitä on kiva laittaa teehen tai purskutella suussa. Teestä pääsee alkoholi haistumaan, ja suussa tinktuura toimii mukavana desinfioijana. Tätä brandi käyttää luomualkoholia. Hyvää infoa sivuilla!
Astralagus
Ashwagandha
Cat's Claw
Ginkgo
Horsetail
Licorice
Oats
Royal Sun Agaricus
Valerian
Yerba Santa


Nature's Answer
Vaikuttaa fiksulta firmalta, kotisivuillakin hyvää tekstiä
D-vitamiinia aion testata pian, ehkä muutakin


Sun Warrior

Rice Protein
**
Ormus Supergreens
(Lue tästä Mike Adamsin artikkeli markkinoiden kiinnostavimmasta viherjauhe-uutuudesta)


Macrolife Naturals
- Edullisia superfood-jauheita
Herkullinen Miracle Reds ** Melkein kolme tähteä tekisi mieli antaa, erinomaisesta mausta ja hinta-laatusuhteesta.