Tuotteet jaoteltuna tähtien mukaan.
Kolme tähteä tarkoittaa, että olen kyseisestä tuotteesta todella innoissani. Kaksi tähteä on vakiokamaa, ja yksi tähti tarkoittaa että "tilataan jos rahaa riittää".
Tähdettömät on yhtäkuin toistaiseksi testaamattomat.

3 tähden tuotteet

Kuorittu hampunsiemen ***
New Chapter kalaöljy ***
Udo's DHA ***
Dragon Herbs yrttitee ***
Sprouted Chia ***
HealthForce Acerola *** C-vitamiini. Reilussa käytössä saat noin 500mg päiväannoksen aitoa C-vitamiinia noin 12 euron kuukausihintaan. Luonnon tarkoittamassa paketissa, kaikkine kofaktoreineen. Ja on hyvääkin, herkullinen lisä chiapuuroon.
CellFood DNA/RNA ***
Herkullinen probioottijuoma ***
Intialainen luomu villihunaja ***
Hawai'in Lehua-hunaja ** ja puoli, melkein yhtä hyvä kuin intialainen villihunaja, mutta huomattavasti makeampi. Vähemmän kokeneille hunajafaneille makeus voi olla hyväkin asia (ja intialainen villihunaja turhankin voimakkaan makuista)


2 tähden tuotteet

Miracle Reds -jauhe **
Sun Warrior maustamaton riisiproteiini
Madre C-vitamiini **
Ohhira probiootti **
Fruits Of The Earth ** Tämä on tärkeä, koska se varsinkin talvella korvaa ei-niin-kovin-tuoreet ei-luomut hedelmät. Tuontihedelmät olisi erityisen tärkeä syödä aina luomuna, koska niissä on ylivoimaisesti eniten myrkkyjäämiä. Sen takia voi olla, varsinkin tähän vuodenaikaan, parempi idea sekoittaa vesilasiin pari lusikkaa HealthForcen hedelmäjauhetta, ja nauttia raikkaasta mausta ilman torjunta-aineita.
B Complex**
Life Extension D-vitamiini ** (hifistelijöille)
Perus D ** (Now Foods)
Sinkki**
Naisten monivitamiini**
Zyflamend**
Yrttitee **
Tonic Alchemy **
Trail mixit **
Mulberry **
Lion's Mane **
Maitake **
Cordyceps **
MyCommunity **
Stamets 7 **
Reishi **
Ohdakehunaja ** välimeri
Oregano-hunaja **
Horsetail-yrtti ** Yksi parhaista pii-mineraalin lähteistä, tuntuu tekevän hyvää hampaille (mukava purskutella suussa, toisinaan syljen sitten pois vaikkapa vartin päästä). Tässä 3 vaihtoehtoa:
Eclectic Institute
Nature's Answer (tätä ei ehkä kannata purskutella, koska glyseriini saattaa kuivattaa limakalvoja alkoholiakin enemmän. En ole vielä testannut, mutta vaikuttaa hyvältä ainakin hinta-laatusuhteen puolesta)


1 tähden tuotteet

Berry Green * Tasokas ja maukas pakastekuivattu viherjauhe, mutta vähän kallis, ja ilmankin pärjää.
Seleeni & E *
Stress Advantage * Hyvä adaptogeeni-sekoitus.
Agaricus *
Reishi *
Wu Li *
5 Mushrooms *
CordyChi *
Halpis-trailmix *

Tähdettömät

Q10
Tranquil Night
Stress Support
Headache Take Care Sisältää mm. samaa ainetta mihin aspiriinin teho perustuu, mutta luonnollisessa muodossa ja osana luonnollista kompleksia.
Yacon-pala, kätevä naposteltava omiin trail mixeihin. Sisältää hyviä prebiootteja, eli probioottien ruokaa. Siinä, missä tavallinen sokeri ruokkii "pahoja" bakteereja, Yaconin pitkäketjuiset sokerit ruokkivat niitä "hyviä". Jos sokerit tästä edelleen pidentyvät, ne muuttuvat jo kitkeriksi, kuten Aloe Verassa. Yacon on juuri sopivasti siltä väliltä, ollen edelleen jonkin makea, ja samalla riittävän pitkä sokeri ollakseen jo terveellinen.
Granaattiomena, pakastekuivattu jauhe
Camu Camu, pakastekuivattu jauhe
Mesquite
Lucuma. Tosi edullinen lucumaksi.
Kookosöljy
Hamppuöljy
Kookosöljyt: Garden Of Life ja Nutiva. Kumpaakaan en ole vielä testannut, mutta veikkaan että hyviä ovat - etenkin hintaan nähden.
Navitas kaakaovoi. Luultavasti riittävän hyvää, testaan pian. Navitaksen tuotteista toistaiseksi ainoastaan goji on osoittautunut luvattoman kehnoksi.
Paradise Herbs
Kanadalainen hunaja
Villi appelsiini -hunaja
Royal Jelly -hunaja